Magasin - Pro Bono Publico
SignaturLindberg
"Est 2009"
MediaBeacon
MM
RESTAURANG
Trångsynta kvartalsentreprenörer
Rei och allt annat i universum är kontinuerligt i rörelse, och skiftar genom rymden.
Ingen vill gå nära elefanten, ni ser den, den är identifierad. Så jag går till the heart of the matter,
Vi går en stund på Jorden ...
Food & Beverage
C.H Lindberg
"Om något här skulle förolämpa någon får denne förklara varför. Det kan knappast förväntas av mig att jag ska ta hänsyn till att somliga inte kan "kontrolera sina känslor".
Jag har inte för avsikt att censurera mig."
Annons
Med uppdateringar veckovis erbjuds rutan för blygsamma, 14tkr - för ett helår.
Passa på nu- Ni får två rutor till priset av en.
"Ingen cykel på köpet"
En liten krönika
om ingenting.
Häng med och minns.
Varnar känsliga läsare för språkbruket.
Food & Beverage
MagasinMåltid
Magasin- Pro Bono Publico
F&B - Källarmästare; CH Lindberg
Välkommen till mitt Chambre séparée.
Låt inte maten tysta munnen!
Ha gärna mål i munnen - Men prata inte med mat i munnen.
"Bon appétit mes amis"
KANNSTÖPT NARRATIV
Lobbyister använder sig av kanonbåtsdiplomati för att nå sina högt satta narrativ. sjuttiotalet ringer och vill ha brödinstitutet upprättat igen.
Ätandet och maten har blivit ett sätt att visa upp kunskap och till viss del status eller livsstil.
Maten och måltiden har aldrig varit mer kannstöpt eller politiserad än vad den är i dag, och det är bara början! Tänk er en stenåldersmänniska som äter för att uppnå estetiska eller etiska höjder!
/, pH Lindberg 21/1 - 2019 . Ja 2019 skrev jag detta om jag nu minns rätt,
det kan ha varit 2020 Rätta mig om jag har fel.
Husmanskosten - RIP
Skriva ett essä PcD doktors avhandling, det vore att komplicera det för kreti och pleti. Så jag bjuder er denna kulturartikel ...
Husmanskostens dag har tagit plats i almanackan. Man vill rädda, men även hylla, husmanskosten.
Örerbrobördige Karsten Thurfjell, Gastronomiska Akademiens ständige sekreterare, har varit med och tagit initiativet husmanskostens dag. Oron för att husmanskosten ska dö ut har funnits sedan 1960-talet då många började resa mer till andra länder.
Bra kost
Bra kost ger den energi och näring som kroppen behöver.
Det är förutsättning för att en elev ska må bra, utvecklas samt orka koncentrera sig och prestera i skolan.
Foto: Adobe stock.
"Ekonomiska prioriteringar gör skolmaten både mer hälsosam och hållbar"
/ Orkla Sveriges
Hur vida detta stämmer låter undertecknad vara osagt.
H.C Lindberg
Borttagna krönikor och artiklar.
ALLA BILDER ÄR I PRIVAT ÄGO OCH COPYRIGHT SKYDDADE - KONTAKTA REDAKTIONEN VID INTRESSE
Nu presenterar livsmedelsverket sina nya kostråd för vuxna.
Många vill äta lite nyttigare, och det fina är att även en liten förändring är bra för hälsan.
PLANTBASERAT GIFT
SOJAPROTEIN / DJURFÖDA
Soja är inget hälsolivsmedel.
Soja har länge kommunicerats ut som ett hälsolivsmedel - Det är en lögn.
Har ni funderat på att göra något annorlunda med tjej eller killgänget, eller med företaget eller föreningen?
AktivMatlagning är ett kul sätt att svetsa ihop gruppen! Ni lagar maten under ledning av en kock från oss. Vi kommer med kock och meny.
För upplägg och självkostnad kontakta;
C H Lindberg
Kan man lämna pant på Systembolaget?
Ja, du kan panta returglasflaskor och backar i alla Systembolagets butiker. Utöver hos alla Systembolagets butiker kan du panta returglas på vissa livsmedelsbutiker, hör med din lokala butik vad som gäller hos dem.
The Origin of the Michelin Guide
From a little red guide book to an iconic standard in international fine dining, have you ever wondered how the Michelin Star restaurant rating got its start?
Perrier är ettkolsyrat naturligt mineralvattenmed en historia som sträcker sig över flera århundraden. Ursprungligen upptäckt vid källan Les Bouillens i den franska staden Vergèze på 1800-talet, var vattnet känt för sin höga halt av naturlig kolsyra och mineraler, vilket gjorde det populärt bland lokalbefolkningen.
Jag dricker Champagne när jag är lycklig, och när jag är ledsen.
Ibland dricker jag när jag är ensam. Har jag sällskap anser jag att Champagne är självklart.
Jag smuttar gärna på ett glas när jag inte är hungrig, och jag dricker alltid Champagne när jag vill ha något att äta.
Annars dricker jag aldrig Champagne - utom då jag är törstig.
/, Lilly Bollinger
SÖNDAGSBRUNCH
Ja vad säger ni knegare om lite bakismos Ala Stenbeck?
(Receptlänk i bilden)
I denna bild ryms det många anekdoter, dom flesta går dock inte att berätta av diverse olika etiska & integritets hämmande anledningar.
Matmässigt vill jag skriva om måltiden ur ett historiskt perspektiv. Ibland behöver man vända sig om för att kunna se vart stigen möjligen leder. Så jag väljer råvaror och metoder som jag vet att jag kan väl eller har adekvata åsikter om. Åsikter som bygger på beprövad kunskap från verkligheten.
//Undertecknad C H L
Att vara eller inte vara, Ja.
Det är här allt liv startar, åtminstone det Vi däggdjur känner till.
Hönsägg är förstås vanligt på påskbordet, men många serverar också rätter med fiskägg, inte sällan i form av så kallad "caviar". Den som har vänt på en sådan burk vet dock att de innehåller en rad olika tillsatser
Mest iögonfallande är kanske färgämnena, som ger dem dess orangea eller svarta färg, för att imitera löjrom eller "äkta" störkaviar. En tillverkare har använt inte mindre än fem färgämnen för att få till den rätta nyansen. Men det finns alternativ, helt utan tillsatser.
Supporta gärna Äkta vara, om du gillar det dom gör.
Du gör det här: aktavara.org/bli-supporter
Dessa råvaror och livsmedel brukars åretrunt, så undertecknad fäster denna här.
Har ni något att säga?
Lägga till din egen text!